Doi bărbați, condamnați la închisoare, opriți de polițiști în Vama Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente doi cetățeni români, condamnați la închisoare de autoritățile din țara noastră.
Luni, 19 noiembrie, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară George B., în vârstă de 23 de ani, din județul Iași.
Cu ocazia efectuării formalităților pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 200 zile.
Tot ieri, la PTF Petea s-a prezentat pentru a intra în țară Mihai C., în vârstă de 39 de ani, din Baia Mare, județul Maramureș. Polițiștii de frontieră care au efectuat verificarea documentelor au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, având de executat o pedeapsă privativă de libertate timp de un an de zile.
Drept urmare, persoanele în cauză au fost predate unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentTeatrul de Nord Satu Mare, în pericol de executare silită
Articolul următorExercițiu pe Aeroportul Satu Mare. Se caută 30 de voluntari