Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au identificat două persoane bănuite că în cursul lunii martie și la începutul lunii aprilie ar fi sustras mai multe bunuri din posesia unor persoane, pe raza municipiului Satu Mare.

Astfel, în urma activităților specifice desfășurate ieri de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, a fost identificat un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Satu Mare, care la data de 2 aprilie, profitând de neatenția unui bărbat, i-a sustras 1.400 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Tot, ieri, activitățile întreprinse de polițiștii din cadrul aceleiași structuri au dus la identificarea unui bărbat, de 40 de ani, din localitatea Viile Satu Mare, care în noaptea de 28/29 martie ar fi sustras bunuri din posesia unui sătmărean.

În ambele cauze cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea supravegherii, cunoașterii și documentării întregii activități infracționale.

Articolul precedentMuncitorii din Electrolux care nu sunt în grevă: ”Ne este frică!”
Articolul următorPrimarul Kereskenyi Gabor: ”Absența consilierilor locali PSD de la aprobarea bugetului municipiului este o bătaie de joc”