Cu o zi înainte de finalul ediției din acest an a Raliului Dakar, sătmăreanul Mani Gyenes, de la Autonet Motorcyle Team, conduce în clasamentul clasei Malle Moto – Original, cu un avans de o oră și 20 minute față de francezul Benjamin Melot și peste două ore și 30 minute față de ocupantul locului trei, Florent Vayssade, iar în clasamentul general ocupă locul 29.

Emanuel Gyenes a încheiat etapa de azi (16 ianuarie) pe locul 31, la 52 min și 19 sec în spatele câștigătorului de etapă, Pablo Quintanilla (Husqvarna), iar în clasamentul general se menţine pe locul 29, cu timpul general de 46h 16′ 25’’.

La clasa Malle Moto – Original (fără asistenţă tehnică), sătmăreanul a încheiat etapa de azi pe locul doi, la 20 minute în spatele lui Melot, însă este în continuare lider în ierarhia generală, cu timpul total de 46h 16’ 2’’5. Pe locul doi, la o distanță de 1h 20’ 36’’, a urcat francezul Benjamin Melot, iar Florent Vayssade a coborât pe locul trei (+ 02h 30′ 10”).

La clasa Marathon, Mani Gyenes a încheiat etapa 11 pe locul șase, cu 34 minute în spatele câștigătorului zilei, spaniolul Jaume Betriu, iar în clasamentul general al categoriei a rămas pe locul 6.

În clasamentul general la clasa moto, americanul Ricky Brabec (Honda) este în continuare lider, urmat de chilianul Pablo Quintanilla (Husqvarna), la 13 min 56 sec. şi de Toby Price, la 22 min 34 sec.

Ultima etapă de la #Dakar2020 va avea loc vineri, 17 ianuarie, pe traseul Haradh > Qiddiya, pe o distanță de 447 km, din care 374 km de probă specială.

Articolul precedentTrei mașini implicate într-un accident pe strada Botizului
Articolul următorBaschet | CSM Satu Mare, eliminată din Cupa României