Primăria comunei Vetiș se asociază acțiunii de ajutorare a familiei Körösi din Oar, grav afectată de arderea casei lor în incendiul din 25 martie.
”Ajutoarele sunt necesare în primul rând în bani, pentru a putea cumpăra materialele de construcție necesare reconstrucției casei, precum și orce alt sprijin. Cei care doresc să sprijine familia, pot dona sume de bani în contul: Korosi Erika-Piroska, Banca Transilvania, sucursala Satu Mare, cod IBAN: RO92BTRLRONCRT0377977901, sau pot dona sume de bani la Primăria comunei Vetiș.
Reamintim că în data de 25 martie, o casă din localitatea Oar a ars într-un incendiu. Intervenția a fost una de lungă durată (peste 2 ore) și nu a fost lipsită de riscuri, deoarece în depozit se aflau și butelii de gaz, care au trebuit evacuate, iar la un moment dat plafonul casei s-a prăbușit.
Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă pagubele produse au fost însemnate. Au ars: acoperișul pe o suprafață de aproximativ 300 mp, 500 kg porumb aflat în depozitul de unde a izbucnit incendiul și s-a degradat plafonul casei.
Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost jarul (din soba aflată în depozit) căzut pe materiale combustibile aflate în apropiere, flăcările cuprinzând porumbul depozitat și extinzându-se la acoperișul care nu era compartimentat fața de acoperișul casei de locuit.

Articolul precedentElectrolux, 20 de zile de proteste. Muncitorii cer 2 lei în plus la ora de muncă
Articolul următorRestricții de circulație. Se efectuează lucrări la varianta de ocolire a municipiului