Coliziune frontală între o mașină și o autospecială a poliției, în această seară. Oamenii legii spun că autospeciala avea semnalele acustice și vizuale în funcțiune, deplasându-se într-un loc de unde a fost apelat numărul unic de urgențe 112, în timp ce șoferul susține că a văzut doar semnalele vizuale și s-a trezit cu autospeciala în fața sa. 

În urma impactului, un jandarm aflat în autospeciala poliției s-a rănit. Accidentul s-a petrecut pe strada Ostrovului din municipiu. Șoferul, în vârstă de 20 de ani, al unui Volkswagen, a intrat în coliziune frontală cu mașina de poliție.

”În această seară, în jurul orei 19.40,  pe fondul  nerespectării semnalelor acustice și luminoase, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Beltiug a intrat in coliziune cu o autospeciala a poliției pe strada Ostrovului. Nu sunt persoane rănite. Testarea alcooltest – zero”, este poziția IPJ Satu Mare.

Pe de altă parte, zeci de martori prezenți la fața locului susțin că șoferul nu avea unde să se retragă cu mașina, din cauza bordurii. Mai mult, martorii susțin că șoferul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest pe loc. În schimb, polițistul a fost testat zece minute mai târziu deoarece s-ar fi descarcat bateria la etilotest, iar testarea s-a făcut în incinta unui magazin.

La testarea cu aparatul alcooltest, a rezultat că tânărul nu a consumat băuturi alcoolice.

Mai mult, potrivit martorilor, șoferul a cerut analize de sânge.

Pe de altă parte, jandarmul a fost rănit datorita faptului că nu au sărit airbag-urile din autispeciala Poliției.