Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de Cod Galben de vânt pentru mai multe județe printre care se află și județul Satu Mare. Avertizare meteo intră în vigoare miercuri la ora 12:00 și este valabilă până joi la ora 20:00.

În intervalul menționat, local și temporar vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală ce vor depăși în general 55 și 65 km/h.

De asemenea meteorologii inforează că de astăzi și până joi 20:00 se vor înregistra intensificări ale vântului, ploi moderate cantitativ și precipitații mixte la munte.

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării temporar vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală în general de peste 45…55 km/h. La munte rafalele vor depăși 60…70 km/h și se vor semnala precipitații mixte.

Local și temporar va ploua moderat cantitativ și vor fi perioade cu manifestări de instabilitate atmosferică (averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat căderi de grindină). În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și punctiform 30 l/mp.

Articolul precedentDosar penal pentru un bărbat din Negrești Oaș
Articolul următorJudețul Satu Mare pune bazele unei noi linii de testare COVID-19