O casă din localitatea Chegea a fost afectată puternic, vineri seara, de un incendiu. După o luptă de mai bine de 3 ore, pompierii sătmăreni au reușit să stingă flăcările. Proprietarii au suferit un șoc și au fost transportați la spital.

 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș ” al județului Satu Mare a fost alertat la orele 20:15, să intervină pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Chegea.

La fața locului s-au deplasat 6 cadre militare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de lucru Tășnad. 

Potrivit ISU Satu Mare, la sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în tot interiorul casei și la acoperișul acesteia.

După o intervenție de mai bine de 3 ore ale cadrelor  militare, acestea au limitat incendiul, astfel focul nu s-a extins și la anexa gospodărească, unde se aflau bunuri constând în utilaje agricole de peste 10.000 lei.

Au ars interiorul  camerelor și acoperișul  pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise, respectiv folosirea unui material combustibil pentru a aprinde focul în sobă.

Proprietarii se aflau în stare de șoc și au fost transportați la Camera de Gardă Tășnad. 

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentSunt sau nu fructele de mare de post? Ce spun preoții
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET