Captură impresionantă de țigări de contrabandă realizată de polițiști

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice, cantitatea de 24.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 287.000 lei, marfă ce urma sa ajungă pe piața neagră din zona.

Astăzi, 23 februarie, în jurul orei 06.45, la nivelul Serviciului Teritorial P.F. Satu Mare s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.
Pe timpul acțiunii, un echipaj mobil al poliției de frontieră a depistat și oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Ciuperceni, județul Satu Mare, un autoturism marca Ford Galaxy, înmatriculat în România, condus de către cetățeanul român M.N., în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au constatat că în acesta se afla o cantitate mare de țigări de contrabandă, fapt pentru care șoferul şi autovehiculul au fost duşi la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor descoperite a rezultat cantitatea de 24.500 de pachete cu țigări, marca Jin Ling, în valoare de 287.000 lei.
Drept urmare, țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
De asemenea, autoturismul, în valoare de 95.000 lei, folosit la transportul țigărilor, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentIntervenție la înălțime a pompierilor sătmăreni
Articolul următorLiderii PSD Satu Mare: PNL și UDMR taie panglici pe investițiile Guvernului și pe munca noastră!