Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare organizează vineri, 12 aprilie, începând cu ora 09,00, o nouă ediție a Bursei Generale a Locurilor de Muncă.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raporturilor de muncă pe termen lung.

Obiectivul principal al bursei îl constituie creșterea gradului de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă , existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a demarat acțiunea de contactare a agenților economici în vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanților la bursă.
Agenții economici ce vor participa la bursă vor avea prilejul de a recruta și selecta personal în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Agenții economici interesați să participe la această acțiune pot depune situația privind locurile de vacante până în data de 11 aprilie 2019 la sediul instituției din Satu Mare strada Ion Ghica nr.36, sau o pot transmite pe adresa de e – mail [email protected] cât și pe fax 0261/770238.

Articolul precedentLiceenii sătmăreni au susținut azi proba obligatorie a profilului
Articolul următorS-a dat startul celei mai mari mișcări sindicale în domeniul privat din ultimii ani