Bătaie în plină stradă între romi cu bâte şi cuţite, în Satu Mare. Au intervenit mascații

Jandarmii și polițiștii sătmăreni au intervenit ieri după-masă la aplanarea unui scandal izbucnit între două familii de romi, pe o stradă din municipiul Satu Mare.
Totul a pornit de la o reglare de conturi între două familii de romi care s-au lovit cu bote și s-au tăiat cu cuțitele. Patru persoane au fost rănite și au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, cu leziuni la nivelul capului și a membrelor superioare.
”La data de 28 iunie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost solicitați prin apelul de urgență 112, pentru aplanarea unui conflict care a avut loc, în municipiul Satu Mare, între mai mulți bărbați. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că în conflict au fost implicați nouă bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 57 de ani, toți din Satu Mare, care pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, s-au șicanat în trafic, în două locații diferite din municipiu, iar ulterior, au recurs la agresiuni fizice, folosindu-se de obiecte contondente și spray-uri lacrimogene. În urma conflictului a rezultat avarierea ușoară a cinci autoturisme.
Față de doi bărbați, unul de 51 de ani, iar celălalt de 38 de ani, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În cauză, verificările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și de tulburarea ordinii și liniștii publice”, potrivit IPJ Satu Mare.

Articolul precedentPatru noi cazuri de Pestă Porcină Africană confirmate în județul Satu Mare
Articolul următorCod galben de furtună în județul Satu Mare