Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au pierdut primul meci din acest sezon, 57-59 la Arad.

Sătmărencele au avut un început de meci foarte prost, cu doar 8 puncte înscrise în primul sfert, respectiv 13 în sfertul secund, în timp ce gazdele au înscris până la pauza mare 28 puncte. Sătmărencele au revenit pe final, deși la începutul sfertului 4 s-a înregistrat cea mai mare diferență a meciului, 56-39, în favoarea gazdelor, și s-au apropiat la un punct, 58-57, însă în ultimele secunde Veatriki Akathiotou a transformat o liberă pentru Arad, iar CSM-ul a avut ultimul atac, dar Miljkovic nu a reușit să înscrie și s-a terminat 59-57.

FCC Baschet Arad a început meciul cu Adrienne Webb, Veatriki Akathiotou, Jefimija Karakasevic, Alina Pop și Dora Ardelean, în timp ce pentru CSM Satu Mare 5-ul de start a fost alcătuit din Alina Podar, Andrea Olah (Orosz), Andreea Huțanu, Bernice Mosby și Maja Miljkovic. De la gazde a lipsit Brankica Hadzovic, accidentată, iar la CSM a revenit Brittany Denson, după o lună de pauză forțată.

Adrienne Webb, de la FCC Baschet Arad, a fost coșghetera partidei cu 25 de puncte+6 recuperări, iar de la CSM Satu Mare Bernice Mosby a fost cea mai bună marcatoare cu 22 de puncte + 12 recuperări. 

Arădencele au obținut a patra victorie din acest sezon, iar CSM Satu Mare a suferit prima înfrângere. Sătmărencele sunt pe locul secund în grupa Vest cu 11 puncte (5 victorii și o înfrângere), iar FCC Baschet Arad este pe locul patru cu 10 puncte (4 victorii și 2 înfrângeri).

În etapa următoare, CSM Satu Mare va primi vizita lui CSU Rookies Orade, iar formația arădeană va juca pe terenul lcelor de la BC Sirius Târgu Mureș.

 

LNBF | Etapa 6 | FCC Baschet Arad 59 – 57 CSM Satu Mare (12-8, 16-13, 26-18, 5-18)

Sala: Victoria (Arad); 

Arbitri: Bogdan Podar, Istvan Bertalan, Mircea Alexandru;

Comisar FRB: Doru Vinasi;

FCC Baschet Arad: Nicole Webb 25 puncte, Veatriki Akathiotou 21p, Jefimija Karakasevic 6p, Marta Fodor 5p, Dora Ardelean 2p, Adela Mercea, Rita Bartok, Alina Pop, Anamaria Ciotir; 

Antrenor: Manuel Rodriguez;

CSM Satu Mare: Bernice Mosby 22 puncte, Andrea Olah 14p, Andreea Huțanu 9p, Alina Podar 5p, Maja Miljkovic 5p, Adina Pop 2p, Iulia Gladkova, Carla Popescu, Adina Stoiedin, Brittany Denson;

Antrenor: Mauro Procaccini;

 

Rezultate Grupa Vest, etapa 6: 

KSE Tg. Secuisc 73 – 62 Sirius Tg. Mureș 

Rookies Oradea 43 – 72 Universitatea Cluj 

FCC Baschet Arad 59 – 57 CSM Satu Mare 

 

CLASAMENT Grupa Vest:

1. KSE Târgu Secuiesc 5/2 12 puncte

2. CSM Satu Mare 5/1 11p

3. Universitatea Cluj 4/2 10p

4. FCC Baschet Arad 4/2 10p

5. Sirius Târgu Mureș 1/5 7p

6. Rookies Oradea 0/7 7p

 

Program Grupa Vest, etapa 7: 

CSM Satu Mare – Rookies Oradea (7 decembrie)

Universitatea Cluj – KSE Tg. Secuiesc

Sirius Tg. Mureș – FCC Baschet Arad

Articolul precedentTAROM introduce avioane mai mari pe zborul Satu Mare – București
Articolul următorAccident grav în județ. Trei persoane au ajuns la spital