Față de bărbatul de 41 de ani reținut ieri de polițiști pentru infracțiunea de tâlhărie, instanța a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Reamintim că un bărbat din Pișcolt a tâlhărit în 22 octombrie o femeie, apoi a încercat să se sinucidă.

În fapt, în timp ce se deplasa pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, un bărbat necunoscut, i-a sustras femeii prin violență un portmoneu, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 100 de lei.

În urma activităților desfășurate polițiștii de investigații criminale, sprijiniți de polițiștii de ordine publică și de cei din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, au identificat și depistat pe raza orașului Negrești Oaș, un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Pișcolt, ca fiind autorul tâlhăriei, care la vederea organelor de poliție a încercat să-și provoace răni cu ajutorul unui cuțit, fără a-și pune viața în pericol.

Astfel în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în cadrul căruia polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

Articolul precedentActivitatea bibliotecarilor sătmăreni, recunoscută la nivel național
Articolul următorCele mai longevive cupluri din Satu Mare, premiate de primarul Kereskényi Gabor