Bălăceală gratuită pentru profesorii și personalul auxiliar din Tășnad. Elevii performanți, lăsați cu ochii în soare

Consiliul local al orașului Tășnad a aprobat ieri, în cadrul ședinței de Consiliu Local, scutirea de la plata taxelor de intrare la ștrandul termal, pentru un număr de 10 intrări, a cadrelor didactice și personalului auxiliar din instituțiile de învățământ de la nivelul orașului Tășnad.

Inițiatorul proiectului este consilierul local prof. Moisa-Turcu Adrian-Antonel.

Mai mult, inițiatorul proiectului a inclus în proiect personalul auxiliar din toate instituțiile de învățământ din Tășnad, mai puțin elevii…

Altfel spus, în timp ce profesorii vor profita din plin de bălăceala gratuită și binemeritată, elevii (performanți sau nu) își vor plăti biletul de intrare. Cel puțin așa reiese din expunerea de motive la acest proiect de hotărâre: ”toate cadrele didactice din învățământul preșcolar și școlar au desfășurat activități susținute de pregătire, făcând posibilă atingerea acestor performanțe care au promovat cu succes imaginea localității în țară și peste hotare”.
Redăm mai jos expunerea de motive la Proiectul de hotărâre privind aprobarea cererii adresate de către Școala Gimnazială Tășnad în vederea obținerii unor bilete de intrare gratuită la stațiunea balneară Tășnad semnată de inițiatorul proiectului, consilierul local prof. Moisa-Turcu Adrian-Antonel:
”În baza proiectelor de parteneriat încheiat între grădinița cu program prelungit numărul 1 Tășnad, Școala Gimnazială Tășnad, Liceul Tehnologic Tășnad, cu Primăria și Consiliul Local Tășnad, Casa de Cultură și Muzeul Orășenesc Tășnad s-au desfășurat numeroase activități cultural – artistice și sportive, educative, atât la nivelul comunității locale, cât și la nivel județean sau național. De asemenea, toate activitățile cultural – artistice, sportive și educative ale Primăriei și Consiliului Local, inclusiv cele dedicate Centenarului, au fost și vor fi realizate în parteneriat cu școala (cadre didactice și elevi). În scopul obținerii performanțelor deosebite din cadrul concursurilor școlare, extrașcolare și sportive, cultural-artistice, toate cadrele didactice din învățământul preșcolar și școlar au desfășurat activități susținute de pregătire, făcând posibilă atingerea acestor performanțe care au promovat cu succes imaginea localități în țară și peste hotare. Pentru aprobarea acordării unui număr de 10 zile de intrare gratuită la ștrandul termal din localitate, a fiecărui cadru didactic din localitate/ personal didactic auxiliar și nedidactic angajat în învățământ, solicitate prin cererea cu nr. 11414 din 22 iunie 2018, s-a inițiat anexatul proiect de hotărâre”.

Articolul precedentRazie în cartierul Sătmărel. Peste 120 de persoane au fost verificate
Articolul următor26 de doamne trecute de a doua tinerețe au concurat pentru titlul de ”Miss Ana 2018”