Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au oprit, sâmbătă, la ieșirea din țară un autoturism marca BMW, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din România.

 

Potrivit polițiștilor de frontieră sătmăreni, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat, sâmbătă dimineața, pentru a ieși din România un cetățean maghiar, în vârstă de 42 de ani. Aceasta conducea un autoturism marca BMW, având aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Cehiei.

Cu ocazia efectuării formalităților pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul este căutat de către autoritățile din România, având mențiunea bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă la data de 18 noiembrie. 

Atât persoana, cât și autoturismul au fost predate de către polițiștii de frontieră sătmăreni unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentCrește suprafața afectată de secetă. 16.000 de fermieri din toată țara vor primi ajutor de la stat
Articolul următor#Rez(erv)istul Sorin Oancea, pe făraș! Zarurile au fost aruncate: acuzații de spălare de bani – unde au dispărut 6 milioane de euro?