Polițiștii de frontieră sătmăreni au descoperit, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, un ATV ce figurează ca fiind căutat de autoritățile din Belgia. Șoferul care transporta autovehiculul, este cercetat penal.

 

În Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat, luni,  pentru a intra în țară un sucevean în vârstă de 29 de ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în România, cu care transporta un ATV marca Goes.

La verificările efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că ATV-ul transportat figurează ca fiind căutat de autoritățile din Belgia, alerta fiind emisă încă din iunie 2019. Vehiculul, în valoare de 8.500 de lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În acest caz, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

 

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Azi avem o Românie care fierbe de proteste și o Românie care se pregătește de mini-vancanță
Articolul următorPreședintele Iohannis și liderii Coaliției au decis – salariile dascălilor cresc etapizat. Sindicatele din educație au decis să continue greva și să nu accepte oferta