Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 10 – 12 aprilie activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, în perioada 10 – 12 aprilie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 67.100 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 11 conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Astfel 10 conducători auto, cu vârste cuprinse între 20 și 46 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 107 km/h la 163 km/h, în interiorul și în afara localităților.

Articolul precedentTăieri ilegale de lemn în pădurile din Țara Oașului
Articolul următor”Vă ajutăm din Satu Mare” – o nouă inițiativă civică care vine în sprijinul celor vulnerabili în fața infecției cu coronavirus