A murit Nicolae Bura, fostul primar din Negrești-Oaș

Fostul primar al orașului Negresti-Oaș și vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, Nicolae Bura a încetat din viață.

  • ”Am oprit pentru TINE lumea-n loc … și tot n-am reușit să te țin lângă mine tati meu drag, Universul meu ! Ai fost o viață întreagă Îngerul meu păzitor pe Pământ, de acum, știu ce vei fi, Îngerul meu păzitor din Cer! Drum lin spre Cer și loc liniștit spre Împărăția Domnului”este mesajul transmis de fiica acestuia.

Mesajul transmis de Consiliul Județean Satu Mare: 

Regretăm nespus trecerea la cele veșnice a unuia dintre cei mai prolifici oameni politici şi de administraţie, consilierul județean NICOLAE BURA.

Tragica veste a adus multă tristețe în inimile noastre și transmitem sincere condoleanțe colegei noastre Mihaela Dragoș și întregii familii greu încercate!

NICOLAE BURA a fost cunoscut în întreaga regiune de nord-vest a țării ca fiind cel mai activ primar de oraș, ocupând funcția de primar al orașului Negrești-Oaș timp de aproape 15 ani. A avut un rol deosebit și în administrația publică județeană, deținând funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare în perioada 2000-2004 și cea de administrator public al Județului Satu Mare în perioada 2012-2016. De asemenea, din anul 2017 și până în prezent, a ocupat funcția de consilier județean, dând dovadă de implicare, onestitate și respect.

NICOLAE BURA nu s-a remarcat doar prin funcțiile publice pe care le-a deținut, ci și prin bunătatea sufletului său, fiind întotdeauna aproape de semeni, luptând pentru problemele acestora. A fost un exemplu de bun patriot, un bun creștin și un fervent păstrător al tradițiilor și obiceiurilor strămoșești. A apărat întotdeauna valorile familiale, fiind un tată și un bunic deosebit.

Va rămâne în amintirea noastră ca un bun coleg, un OM care avea mereu zâmbetul pe buze și o vorbă bună pentru fiecare.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Articolul precedentSindicaliștii solicită conducerii Electrolux acordarea majorării de 2 lei pe oră doar pentru muncitorii greviști
Articolul următorAtenție mare la căpușe! Zeci de sătmăreni au ajuns la spital