Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au amendat un laborator de patiserie din municipiu și două magazine alimentare din Satu Mare și Livada.

Astfel, inspectorii DSVSA au aplicat șapte sancțiuni contravenționale, dintre care 3 amenzi contravenționale în valoare totală de 3.600 lei.

Dintre acestea, o sancțiune contravențională de 1200 lei a fost aplicată unui magazin alimentar din municipiu, pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind întreținerea spațiilor de comercializare și depozitare.

O amendă contravențională în valoare de 1.200 lei a fost aplicată unui magazin alimentar din Livada, pentru nerespectarea condițiilor de igienă la depozitarea produselor alimentare.

Nu a scăpat de amendă în valoare de 1.200 lei un laborator cofetărie patiserie din Satu Mare, pentru nerespectarea condițiilor de igienă în spațiul destinat preparării produselor alimentare.

Totodată, inspectorii DSVSA au aplicat 4 avertismente unor comercianți de legume fructe din piețele agroalimentare din municipiul Satu Mare.

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat, în perioada 18 – 24 octombrie, 98 de acțiuni de control.

Articolul precedentIncendiu într-o hală de producție din județ (exercițiu)
Articolul următorAutogară modernă și 11 autobuze hibrid, la Satu Mare