Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au depistat, în flagrant delict, în acest sfârșit de săptămână, patru persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul rutier.

Astfel, la data de 5 iulie, polițiștii Secţiei Poliție Rurală Gherţa Mică, au identificat pe DJ 197, în localitatea Pășunea Mare un tânăr, de 24 de ani, din comuna Craidorolț, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Totodată, cu acesta în autoturism se afla și o femeie, de 29 de ani, din localitatea Pășunea Mare, care i-a încredințat acestuia autoturismul pentru a-l conduce.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și încredințare.

Polițiștii din cadrul Secțiilor de Poliție Rurale Beltiug și Petrești au identificat la volanul unor autoturisme, la data de 6 iulie, două persoane care se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, polițiștii au depistat pe raza localității Terebești o femeie, de 42 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism având o îmbibație alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma unui control efectuat pe raza localității Pișcolt, a fost depistat de polițiști un sătmărean, de 46 de ani, care se afla la volanul unui autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,36 mg/l alcool pur în aerul pur expirat.

Ambii șoferi au fost conduși de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale.

Articolul precedentA curs cu amenzi în Satu Mare! Peste 360 de șoferi, arși la buzunare, în weekend
Articolul următorSe lucrează intens la amenajarea zonei turistice Luna Șes