Peste 360 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în acest sfârșit de săptămână, 5 – 7 iulie, în cadrul unor acțiuni desfășurate pe raza județului.

Astfel, în perioada 5 – 7 iulie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, ocazie cu care aplicat peste 360 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 110.000 de lei.

De asemenea, s-a aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 35 de conducători auto și au ridicat 6 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor de conducere reținute, polițiștii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, în cazul a 25 de conducători auto cu vârste cuprinse între 18 și 61 de ani, care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze de la 101 km/h până la 168 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților, de pe raza județului Satu Mare.

Totodată, au fost depistați 10 conducători auto cu vârste cuprinse între 23 și 59 de ani, pentru care testarea cu aparatul alcooltest a indicat concentrații alcoolice cuprinse între 0,03 mg/l și 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Articolul precedentO tânără din Sălaj a furat mai multe bunuri dintr-o locuință din Valea Vinului
Articolul următorO femeie a fost prinsă băută la volan, în urma unui control de rutină