Realizările Primăriei municipiului Satu Mare din 2018. 12 puncte esențiale

Primăria Satu Mare a trecut în revistă principalele realizări din anul 2018 azi, în cadrul unei conferințe de presă.

Astfel, au fost modernizate mai multe străzi din cartierele 14 Mai, Micro 17 și Carpați, au fost reabilitate trotuarele din centrul vechi al municipiului şi au fost amenajate mai multe spații verzi.
Primăria a obținut finanțări de 27 milioane euro, fonduri nerambursabile, pentru reabilitarea centrului vechi și a centrului nou cu pasarela peste râul Someș şi a obținut finanțare pentru achiziționarea a 20 de autobuze hibrid.
Al treilea pod peste râul Someş a intrat în faza de licitație pentru execuția lucrărilor, termenul de depunere a ofertei este 23 ianuarie 2019. De asemenea, lucrările la varianta de ocolire a municipiului continuă, a început construcția celui de-al patrulea pod peste Someş.
Primăria a predat amplasamentul pentru construcția a trei noi blocuri ANL pe strada Poligonului, în care se vor amenaja 70 de apartamente.
În ceea ce priveşte investițiile în sistemul educațional, a fost reabilitat internatul Colegiului Național Kolcsey Ferenc și noul corp de la Liceul Teoretic Johann Ettinger, au fost date în folosință cinci terenuri sintetice de sport pentru copii.
Articolul precedentAzi are loc recepția variantei de ocolire a municipiului Carei
Articolul următorPercheziții domiciliare efectuate de polițiști. Peste 56.000 de materiale pirotehnice, confiscate