Concurs de recitare de poezie românească ”Din dragoste de neam și țară”

Asociația Calea Neamului Brașov – Filiala Satu Mare și Școala Gimnazială ”Octavian Goga” invită elevii din ciclul primar și gimnazial să participe la concursul de recitare de poezie românească ”Din dragoste de neam și țară”.
Organizarea și desfășurarea acestui concurs va contribui la cunoașterea aprofundată a liricii românești și sporirea sentimentelor de dragoste pentru România și neamul românesc.
Scopul principal al acestui concurs constă în cultivarea și valorificarea tinerelor talente existente în școli, în paralel cu sedimentarea sentimentelor de dragoste de neam și țară.
Înscrierea la concurs se va face prin completarea fișei de înscriere atașate, care se va trimite pe adresa de e-mail: [email protected], până la data de 25 noiembrie 2018. Se pot înscrie câte 3 elevi din fiecare nivel de clasă. Dacă vor fi mai multe solicitări, fiecare instituție de învățământ va organiza o preselecție.
Premii acordate: Se vor acorda Premiile I, II, III, Mențiuni și Diplome de participare. În cazul Premiilor I, II III și a Mențiunilor, diplomele vor fi însoțite de o carte. Jurizarea se va face pe fiecare clasă din ciclul primar, iar în cazul ciclului gimnazial, pe grupuri de clase: V-VI, respectiv VII-VIII.
Calendarul Activităților: înscrierea participanților (13.11.2018 – 25.11.2018); data concursului (28.11.2018, ora 13.00); locul desfășurării: Școala Gimnazială ”Octavian Goga” Satu Mare.

Articolul precedentInvestigații gratuite pentru sătmăreni
Articolul următorSătmărean, victima unui hoț de buzunare