Sătmărean, victima unui hoț de buzunare

Bănuit că ar fi sustras un portmoneu cu bani din buzunarul hainei unui bărbat, depistat de polițiștii din Valea lui Mihai, la scurt timp de la comiterea faptei.
Marți, 13 noiembrie, în jurul orei 01.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Valea lui Mihai au depistat, pe strada Calea Revoluției din Valea lui Mihai, un tânăr localnic de 21 de ani, bănuit că luni, 12 noiembrie, în jurul orei 23.50, în timp ce se afla pe strada Republicii din localitate, ar fi profitat de neatenția unui bărbat din comuna Sanislău, județul Satu Mare și i-ar fi sustras din buzunar un portmoneu în care acesta avea 1.000 euro, 800 lei și acte de identitate.
Polițiștii din Valea lui Mihai au recuperat de la cel în cauză 600 euro și 250 lei din banii sustrași, precum și portmoneul cu documentele, acestea fiind restituite proprietarului.
Polițiștii din din cadrul Poliției orașului Valea lui Mihai continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Articolul precedentConcurs de recitare de poezie românească ”Din dragoste de neam și țară”
Articolul următorDrumul județean care leagă Satu Mare și Sălaj intră în reabilitare