Polițiști Serviciului de Combatere a Criminialității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare, au pus ieri în aplicare 20 de percheziții domiciliare, în județul Satu Mare, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În cauză s-a reţinut că, mai multe persoane, ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc și mare risc.

Pe parcursul perchezițiilor au fost descoperite și ridicate cantități de cocaină, 3- CMC, 18 folii de aluminiu conținând cannabis, fiole conținând pulbere de culoare albă, susceptibile de a avea efect psihoactiv, cântare de precizie ce conțin urme de substanța cristalină, un dispozitiv pentru mărunțit, un pistol cu gaze deținut ilegal, un pistol calibru 8 mm, un cartuș cu glonț pentru arma letală, 2 macete și mai multe telefoane mobile.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare.

Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Oradea, I.P.J. Satu Mare și al jandarmilor din cadrul  I.J.J. Satu Mare.

 

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentProgramul pe zile și bilete de o zi la UNTOLD
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET