Astăzi, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod normal. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade în Deltă și 20…21 de grade în zonele deluroase din vest.

Cerul va fi variabil, însă dimineața, pe alocuri, în special în sud și în est, vor fi nori joși și ceață, cu probabilitate mai mare în Dobrogea, unde pot persista. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale pe crestele Carpaților Meridionali și în Banat.

În București, valorile termice, deși în scădere ușoară, vor continua să caracterizeze o vreme mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil în mare parte a intervalului, însă în orele dimineții vor fi nori joși și ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade. 

La munte, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor menține semnificativ mai ridicate față de cele normale în această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări în Munții Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorIohannis: Cu Suedia în NATO, vom spori descurajarea pe flancul estic şi vom continua sprijinul nostru puternic pentru Ucraina