Astazi, vremea se va încălzi ușor față de ziua anterioară, urmând astfel ca valorile termice să se situeze în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse temporar vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare în Carpații Meridionali și de Curbură, precum și în zonele subcapatice ale acestora, și ploi în sud și sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, în Carpații Meridionali și în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 9 grade. Pe alocuri, dimineața va fi ceață.

Si in Bucuresti, vremea se va încălzi ușor astfel că valorile de temperatură se vor situa în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorări și trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

La munte, vremea se va încălzi ușor față de ziua anterioară, urmând astfel ca valorile termice să se situeze în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse temporar vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare în Carpații Meridionali și de Curbură. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei în masivele sudice. 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentGeoană, Kovesi și Boc, pe primele locuri în topul încrederii – Pe ce loc se află Ciolacu și Șoșoacă
Articolul următorMilitari ucraineni, antrenați în România. Ministrul Apărării: „Sunt cadre şi posibilităţi multiple”