Vremea este rece luni, 19 septembrie, anunță meteorologii. 

Astăzi vremea se va menţine deosebit de rece în vestul, nordul şi centrul ţării, iar în celelalte zone valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări şi temporar va ploua, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade în Maramureş şi 25 de grade în sudul Munteniei.

În București vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, la amiază, se va situa în jurul valorii de 23 de grade.

La munte vremea va fi deosebit de rece. Cerul va avea înnorări şi va ploua, iar la altitudini de peste 1600 m, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Temporar vântul va avea unele intensificări, mai ales pe creste. Temperaturile se vor încadra între 6 grade la Semeic, 7 la Păltiniși, 8 în Sinaia, iar la Predeal maxima ajunge la 11 grade.

 

Articolul precedentCUTREMUR însemnat, duminică seară, în România. Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit seismul
Articolul următorLovitură pentru românii SĂRACI. Voucherele sociale, doar pentru familii vulnerabile și cei cu pensie până în 1000 de lei