Un bărbat, de 42 de ani, pe numele căruia Judecătoria Satu Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, a fost identificat azi, 14 noiembrie, de către un polițist aflat în timpul liber. 

Aflându-se în timpul lui liber, agent de poliție Bontea Mihai Florin din cadrul Poliției municipiului Carei a recunoscut un bărbat, de 42 de ani, din comuna Terebești, care se afla în atenția polițiștilor întrucât pe numele acestuia Judecătoria Satu Mare a emis în luna noiembrie 2018, un mandat de executare a pedepsei închisorii fiind condamnat la 1 an și 3 luni închisoare, pentru comiterea infracțiunii de abandon de familie.
Astfel, polițistul deplasându-se pe o stradă din cartierul Micro 16, din municipiul Satu Mare, astăzi, în jurul orei 12.30, l-a identificat pe bărbatul în cauză iar ulterior a solicitat sprijinul patrulei de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, pentru a-l conduce la sediul Poliției, unde s-a confirmat faptul că acesta se afla în urmărire generală.
Susnumitul urmează a fi depus în Penitenciarul Satu Mare.
Articolul precedentTinerii români se pot înscrie pentru o excursie gratuită în Europa. Cererile se depun până în 28 noiembrie
Articolul următorConsiliul Județean Satu Mare, pregătit să dea în judecată Tehnic Asist