Un bărbat, de 73 de ani, a fost depistat de polițiștii rutieri tășnădeni, conducând un tractor cu remorcă neînmatriculată și fără a poseda permis de conducere.

Ieri, 4 martie, în jurul orei 10.50, Poliţia orașului Tășnad a fost sesizată că în localitatea Tășnad a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Un bărbat de 73 de ani, din localitatea Săuca, care se deplasa cu un tractor cu remorcă, pe DJ 108 M, pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj la stânga, a acroșat un autoturism condus de un consătean, de 25 de ani.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În urma extinderii verificărilor, polițiștii au constat faptul că șoferul tractorului nu posedă permis de conducere de nici o categorie și remorca nu era înmatriculată.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Articolul precedentAccident rutier soldat cu rănirea gravă a unui bărbat
Articolul următorMaşină parcată în curtea casei, spartă de un hoţ