Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 59 de ani, au fost depistați de polițiști, în acest sfârșit de săptămână la volanul unor autovehicule aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat în trafic, la data de 22 iunie, pe raza municipiului Satu Mare un bărbat, de 34 de ani, care se afla la volanul unui autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot la aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier Carei au depistat în localitatea Sanislău, un bărbat, de 59 de ani, din județul Maramureș, care se afla la volanul unui auto sub influența băuturilor alcoolice.

Și pentru acesta, testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentrație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Iar, la data de 23 iunie, polițiștii Secției Poliție Rurală Beltiug au depistat la volanul unui autoturism, între localitățile Stâna și Beltiug, un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Satu Mare, pentru care testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentrație alcoolică de 0,47 mg/l alcool pur în arul expirat.

Toți șoferii identificați au fost conduși la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale.

Articolul precedentOșeni prinși de polițiști în timp ce vindeau țigări de contrabandă de la domiciliu
Articolul următorZiua Națională a Marelui Ducat de Luxemburg, marcată la Castelul din Carei printr-o expoziție de imagini