Începând de ieri, 15 noiembrie 2019, au fost puse  în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România 13 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancționării cu amenda contravențională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările și completările ulterioare.

În județul Satu Mare, punctele de control au fost puse în funcțiune la data de 15.11.2019, în zona punctelor de trecere a frontierei: Urziceni, Petea, Halmeu.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziția șoferilor, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).

Articolul precedentTrei puncte ocazionale de trecere a frontierei spre Ungaria, deschise în acest weekend, în judeţul Satu Mare
Articolul următorScreening și prevenție pentru persoanele fără posibilități