Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de candidații care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2020 (înainte de înregistrarea contestațiilor).

 

 

Situația pe tranșe de note, la nivelul județului Satu Mare, se prezintă astfel:

  • 52 de candidați (14,65%) cu note mai mici decât 5;

  • 124 de candidați (34,93%) cu note mai mari decât 5 și mai mici decât 7;

  • 179 de candidați (50,42%) cu note mai mari decât 7, din care doi au obținut nota 10.

Contestațiile se depun la sediul inspectoratului școlar județean sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, până la ora 21:00, respectiv 5 august, între orele 9:00 – 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediul inspectoratului școlar județean și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în perioada 12 – 14 august.

Sursa: Realitatea de Satu Mare

Articolul precedentDEFINITIVAT 2020 Satu Mare: rata de promovare 63,21%, după contestații
Articolul următorExclusiv Realitatea Plus. Cu cât vor crește pensiile