Tarom introduce din 3 iulie zboruri directe între Satu Mare şi Constanţa

Compania aeriană de stat Tarom va introduce din 3 iulie două zboruri săptămânale între Satu Mare şi Constanţa, la preţuri începând de la 40 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse. Primul zborul intern care va conecta direct oraşul Satu Mare de litoralul românesc va fi operat în data de 3 iulie, iar ultima cursă în 16 septembrie.
Cursele se vor desfășura cu două frecvențe săptămânale, în zilele de marți și vineri. Aeronava care îi va duce pe sătmăreni pe litoral va pleca din Satu Mare spre Constanța (Aeroportul Mihail Kogălniceanu) la ora 9, iar din Constanța spre Satu Mare la ora 11.05. Durata zborului va fi de o oră și 40 de minute.
”Din 3 iulie introducem zborurile directe Satu Mare – Constanța! Tarifele încep de la 40 euro pentru o călătorie dus-întors, având incluse: un bagaj de mână de max 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, catering la bord și check-in-ul! Spor la rezervat!”, este anunțul oficialilor Tarom.
Biletele pentru cursele Tarom se pun în vânzare începând cu data de 1 iunie 2018. Acestea pot fi achiziționate, la prețuri începând de la 40 de euro dus-întors, cu toate tarifele incluse. Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul Tarom, site-ul Aeroportului Internațional Satu Mare, dar și direct de la agențiile Tarom și agențiile de turism.

Articolul precedentBătălie în trei pentru postul de șef serviciu la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Satu Mare
Articolul următorBătrân lovit de un taximetru în Satu Mare, pe o trecere de pietoni