Tânăra dispărută de acasă la sfârșitul săptămânii trecute, a fost găsită moartă pe un câmp din județul Satu Mare. Iubitul ei, principalul suspect.

Carmen T., tânăra găsită moartă pe un câmp din zona comunei Dorolț, județul Satu Mare, a fost omorâtă în cursul zilei de joi, 5 martie, potrivit IPJ Maramureș.

Principalul suspect este iubitul ei, în vârstă de 21 de ani, ce a fost prins și reținut, azi noapte, în Vama Petea, în timp ce voia să iasă din țară.

„Pe baza materialului probator administrat de către polițiștii Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, la data de 8 martie 2020, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, măsura dispusă fiind confirmată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Prin ordonanța din 9 martie 2020, ora 04.20, s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Din probele administrate până în prezent, rezultă indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămata a fost victima unei infracțiuni contra vieții comisă la data de 5 martie 2020”, transmite IPJ Maramureș.

Principalul suspect va fi dus la Spitalul de Psihiatrie pentru expertiză de specialitate.

Articolul precedentFotbal județean | Rezultatele înregistrate în Liga 4 (etapa 12/12/16)
Articolul următorSătmărenii care vin în țară din țările afectate cu noul Coronavirus vor intra în carantină instituționalizată sau în izolare la domiciliu