Un tânăr din localitatea Crișeni, fără permis de conducere, a suferit vătămări corporale ușoare în urma producerii unui eveniment rutier pe raza localității Ghilvaci.

La data de 3 august, în jurul orei 17.45, polițiștii Biroului Rutier Carei au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Ghilvaci.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 27 de ani din localitatea Crișeni, în timp ce conducea un moped, pe fondul neadaptării vitezei în curbă a intrat în coliziune cu parapetul din partea dreaptă a direcției sale de mers, fiind proiectat în șanț.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații medicale, unde i-au fost recoltate și probe biologice de sânge pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că susnumitul nu posedă permis de conducere iar mopedul avea aplicate numere de înmatriculare false.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Articolul precedentProtest pe 10 august la Satu Mare
Articolul următorZeci de „pirați rutieri”, depistați de polițiștii sătmăreni în trafic