Un tânăr din județul Neamț, condamnat la un an de pușcărie pentru furt și pe numele căruia a fost emis de către autorități un mandat european de arestare, a fost depistat pe când voia să treacă frontiera de stat prin Vama Petea.

 

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat reprezentanților IPJ Satu Mare un cetățean român, căutat de autoritățile din Roman pentru săvârșirea unor infracțiuni de furt.

„Luni, 10 august a.c., în jurul orei 12.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, N.C., în vârstă de 21 de ani, din județul Neamț.

La verificări, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile române, pe numele lui fiind emis, în 22 octombrie 2019, un mandat european de arestare. Judecătoria Roman l-a condamnat pe tânăr la un an de închisoare pentru comiterea a două infracțiuni de furt, fapte comise în anii 2014 și 2015Ț, precizează Poliția de Frontieră.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentCea mai scumpă mască anti COVID-19 din lume
Articolul următorBilanț CoVid-19: 1.215 cazuri noi, 53 de decese! În ATI sunt internați 485 de pacienți