Trupa ImproȘtim a Teatrului de Nord (Andrei Stan, Ioana Cheregi, Sergiu Tăbăcaru, Alexandra Odoroagă și Andrei Gîjulete) invită sătmărenii la un nou spectacol de improvizație. Spectacolul va avea loc în 5 iunie, de la ora 20,00, la Secția de Artă a Muzeului Județean Satu Mare.

Spectacolul de improvizație pune la încercare atât actorii cât și publicul. Actorii vin cu regulile, iar publicul vine cu propunerile. Nimic nu este strict, totul se schimbă, spectacolul este diferit mereu și depinde mult de reacția publicului. 
Trupa ImproȘtim garantează un spectacol improvizat inteligent și amuzant!
Preț bilet: 20 lei
Rezervări și bilete: AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106
Program: Luni – Vineri: 10.00 – 17.00 sau cu 2 ore înainte de începerea spectacolului.

❗ În luna iunie toate spectacolele Teatrului de Nord vor fi organizate în aer liber, în curtea Muzeului de Artă și la Turnul Pompierilor.
Numărul de locuri este limitat, cu distanțare de 2 m între scaune, astfel rezervările sunt importante pentru organizare. 
Dacă puteți veni cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului, ne ajutați să evităm aglomerarea la intrare. 
Este important să aveți mască, să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosiți soluțiile de dezinfectare pe care vi le punem la dispoziție. 

Articolul precedentDuminică se redeschide Piața de vechituri
Articolul următorAu intrat în țară, dar nu au intrat în izolare. Au beneficiat de derogare de la măsura izolării, conform Ordinului Comandantului Acțiunii