Şoferul microbuzului implicat în accidentul de la Ciuperceni a decedat

Una dintre victimele implicate în accidentul din localitatea Ciuperceni, din noaptea de 27 spre 28 iunie, a decedat. Este vorba despre șoferul microbuzului, în vârstă de 66 de ani.
Șoferița care a provocat accidentul grav de pe DN 19, dintre Botiz și Ciuperceni, soldat cu rănirea a zece persoane, era beată, potrivit IPJ Satu Mare.
Potrivit declarațiilor purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Cadina Tinca, ”Tânăra, în vârstă de 25 de ani, care a provocat accidentul grav de pe DN 19, dintre Botiz și Ciuperceni, avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool în aerul expirat. Aflată la volanul unui autoturism de teren marca Hyundai, a intrat în coliziunea cu un autoturism Dacia MCV, aflat în fața sa, condus tot de o femeie, de 50 de ani. Autoturismul Dacia a fost proiectat într-un microbuz, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani. Autoturismul Dacia a ajuns în șanț, răsturnat, în timp ce microbuzul a ajuns în șanțul din dreapta direcției de mers. Șoferul microbuzului a rămas încarcerat, fiind rănit grav. Celelalte persoane sunt în afara oricărui pericol. În Hyundai se afla doar o persoană, în Dacia MCV se aflau trei persoane, iar în microbuz călătoreau șase persoane”.
Conducerea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a transmis a doua zi (28 iunie) un comunicat de presă în care anunța că din totalul de zece victime trasportate la UPU, două au necesitat internare, dar sunt ”conștiente și stabilizate”.
”În urma accidentului rutier, zece victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Două dintre acestea au necesitat internare în cadrul unor secții ale SJU Satu Mare, respectiv un bărbat, de 66 de ani, care se află internat în secția Ortopedie, cu policontuzii la nivelul craniului, toracelui, abdomenului, membrelor inferioare, cu fractură deschisă la nivelul femurului și oaselor gambei stângi, respectiv o femeie, de 26 de ani, internată în cadrul secției Chirurgie, cu policontuzii toraco abdominale ale membrelor superioare si inferioare. Ambele victime sunt conștiente și stabilizate. Celelalte victime, după ce li s-a acordat asistența medicală în cadrul Unității de Primiri Urgențe, au părăsit spitalul în cursul nopții și al dimineții de 28 iunie”, potrivit conducerii SJU Satu Mare.
Ieri, în cursul dimineții, șoferul microbuzului a decedat.

Articolul precedentTânăr, de 20 de ani, prins drogat și cu droguri asupra lui, în centrul municipiului
Articolul următorAeroportul Satu Mare a inaugurat azi primul zbor spre Constanța