Șofer reținut: A fost prins drogat la volan

Un bărbat, de 33 de ani, a fost depistat de polițiștii rutieri în trafic, în localitatea Odoreu, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.
La data de 25 ianuarie, în jurul orei 16.50, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au oprit în trafic, pe raza comunei Odoreu, un autoturism condus de un bărbat, de 30 de ani, din localitatea Odoreu.
În urma testării conducătorului auto pentru depistarea drogurilor, acesta a rezultat ca fiind pozitiv, totodată, în urma controlului corporal efectuat, polițiștii au găsit asupra sa substanțe acoperite cu o folie transparentă, de aproximativ 100 g.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive și a infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, deținerea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul drogurilor de risc fără drept, fiind declinată competența către structurile specializate.

Articolul precedentTânăr din Satu Mare, dat în urmărire naţională, prins de poliţiştii din Sălaj
Articolul următorBărbat reținut pentru că a furat poșeta unei femei