Shopping City Satu Mare, cel mai mare centru comercial din Satu Mare, și-a deschis azi porțile

Investiția Grupului NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de centre comerciale din România, se ridică la 40 milioane de euro. Mall-ul este construit pe o suprafață de aproximativ 40.000 mp și deține 1.100 locuri de parcare dispuse pe două nivele.

Reduceri și promoții, până în 9 decembrie

De azi și până duminică, 9 decembrie, vizitatorii se pot bucura de reducerile și promoțiile oferite de cele mai mari branduri, pentru toate vârstele și interesele.

În prag de Moș Nicolae, în perioada 5-6 decembrie, hipermarketul Carrefour Satu Mare își așteaptă clienții cu promoții la toată gama de jucării. Astfel, vor fi oferite reduceri sub formă de cupoane de cumpărături, reprezentând 50% din valoarea jucăriilor achiziționate în perioada dedicată campaniei.

Pentru pasionații de fashion și încălțăminte, magazine precum Orsay și LC Waikiki au pregătit discounturi de 20% la toate produsele, Benvenuti oferă până la 40% reducere la articole selecționate, încălțămintea de la CCC vine cu un preț mai mic cu 20%, în timp ce Deichman recompensează cumpărăturile prin 20% discount la al doilea articol și încă 30% la al treilea articol achiziționat.

Nu sunt uitați nici pasionații de sport, astfel că la Hervis încălțămintea Puma Smashla costă doar 119,99 lei, în timp ce produsele de cosmetică de la Yves Rocher și Sensiblu vin alături de cadouri și surprize, iar in magazinul DM, la cumpărături de minimum 50 lei, clienții vor primi cupoane de reduceri pentru a achiziționa orice parfum.

Gadgeturile moderne, inovațiile tehnologice și cele mai performante echipamente electronice și electrocasnice vor fi, de asemenea, disponibile în magazinele Altex, Orange sau Vodafone.

La Pepco sunt sărbătoriți atât cei dornici de o sesiune dinamică de shopping, dar și cei pur si simplu nehotărâți, pentru că își pot cumpăra orice își doresc la prețuri ce încep de la doar 9,99 lei.

Artiștii Lidia Buble și Smiley vor concerta în weekend

Special pentru inaugurare, Shopping City Satu Mare își va aștepta vizitatorii cu o multitudine de oferte speciale, cadouri și un weekend bogat în concerte, printre care și alte artiștilor Lidia Buble și Smiley.

În weekend, distracția se mută în parcarea Shopping City Satu Mare, unde, de la ora 16:00, încep spectacolele. Sâmbătă, vor urca pe scenă: Open Wings Street Dance, Școala populară de Arte, Royal Team, Petrică Mureșan și orchestra, iar de la ora 20:00 – LIDIA BUBLE.

Duminică: CS Cetate Ardud, XXL Band, R.U.A., iar de la ora 20:00 – SMILEY.

 

 

Articolul precedentO cisternă cu butan gaz s-a răsturnat pe un drum din județul Satu Mare
Articolul următorMuzeul Figurilor de Ceară poposește timp de o lună în Satu Mare