Satu Mare are trei elevi de 10

Guvernul a decis acordarea unor stimulente financiare de câte 1.000 de lei pentru absolvenţii care au obţinut media 10 la evaluarea naţională şi de câte 3.000 de lei pentru cei care au avut media 10 la examenul de bacalaureat.
La nivel județean vor beneficia doi absolvenţi de clasa a VIII-a, care au finalizat evaluarea naţională cu media 10, respectiv un absolvent de clasa a XII-a, care a încheiat cu media generală 10 examenul de bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2018.
Iris Ioana Roatiș este elevă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu”. Aceasta a absolvit liceul ca șefă de promoție. Iris Roatiș are în palmares premii de la opt olimpiade naționale și a fost laureata mai multor competiții naționale și internaționale de dans sportiv.
La Evaluarea Națională, doi elevi, unul din Carei și unul din municipiul Satu Mare, au luat nota maximă. Este vorba despre Briana Andreea Biro, de la Liceul Teoretic Carei și Eduard Alex Mihai, de la Școala Gimnazială „Bălcescu-Petofi” din municipiul Satu Mare.

Articolul precedentGerman lăsat fără un BMW X3 în Vama Petea. Probă într-un dosar penal
Articolul următorPremiul I pentru ansamblul Ceatăra Carei, la Cernăuți