Sătmăreanca Iris Roatiș, premiată la cea mai puternică tabără de matematică din țară

Sătmăreanca Iris Roatiș, singura elevă din Satu Mare care a obținut media zece la examenul de Bacalaureat din acest an, a fost distinsă cu premiul Dan Schwatz pentru întreaga activitate pe parcursul edițiilor concursului Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro.

Cea mai așteptată tabără de matematică a avut loc în perioada 13-18 august.
”Anul acesta mi-a fost oferit premiul Dan Schwarz pentru întreaga activitate desfășurată pe parcursul edițiilor Concursului Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro. Vreau să mulțumesc organizatorilor atât pentru acest premiu, cât și pentru taberele anuale în care am întemeiat prietenii solide și am trăit momente memorabile. O sa imi fie extrem de dor de verile petrecute la VO!” a scris Iris Roatiș pe pagina sa de Facebook.
Iris Ioana Roatiș, fostă elevă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, a obținut media zece la examenul de Bacalaureat din acest an și a absolvit liceul ca șefă de promoție. Iris Roatiș are în palmares premii de la opt olimpiade naționale și a fost laureata mai multor competiții naționale și internaționale de dans sportiv.

Articolul precedentParticipare numeroasă la Zilele Orașului Negrești-Oaș. Miniștrii Sorina Pintea și Natalia Intotero s-au numărat printre invitați
Articolul următorZeci de participanți la cel mai important festival al codrenilor, „Festivalul Folclorului Codrenesc de la Oţeloaia”