Şase şoferi vitezomani au ajuns pietoni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri activități pentru crearea unui climat de siguranță publică și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza județului.
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate peste 85 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora depășind 28 000 de lei.
Totodată, pentru 11 conducători auto, pe lângă amenda contravențională, polițiștii au dispus și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru perioade cuprinse între 30 și 90 de zile.
Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au identificat, în trafic, 6 conducători auto care nu au respectat limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 104 km/h și 130 km/h.
Polițiștii din cadrul Biroul Rutier, au surprins, în trafic, un bărbat, de 34 de ani, din Călinești Oaș, care nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, aflat în funcțiune.
Polițiștii rutieri, au identificat, pe raza municipiului Satu Mare un bărbat, de 38 de ani, din Racșa, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest, a relevat o concentrație alcoolică de 0,17 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Doi conducători auto au fost surprinși de polițiști, în timp ce efectuau manevra de depășire neregulamentară.

Articolul precedentPeste jumătate dintre mașinile verificate de RAR au probleme tehnice
Articolul următorIntervenția promptă a pompierilor sătmăreni a preîntâmpinat producerea unei explozii