Polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au acționat pe DN 19A, în localitatea Mădăras, ocazie cu care au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.740 de lei și au ridicat 3 certificate de înmatriculare, pentru noxe peste limita admisă și anvelope de alte dimensiuni montate pe autovehicul.

Ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 29 000 de lei.
Polițiștii au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 16.300 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 4 conducători auto.

Totodată, polițiștii de ordine publică au aplicat ieri peste 40 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat dispozițiile Legii nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, în valoare de aproximativ 10 900 de lei.

Articolul precedentTeribilism adolescentin. Minor beat prins de polițiști la volanul unei mașini
Articolul următorPensionarii vor primi pensiile recalculate din această lună