Totodată, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au acționat pe DN 19, în localitatea Ciuperceni.

În urma controlului, au aplicat 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.755 de lei și au ridicat 3 certificate de înmatriculare pentru neregulile constatate.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 9 aprilie, acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat aproximativ 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 37 000 de lei.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 26.400 de lei.
De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 6 conducători auto și au ridicat un certificat de înmatriculare.

Polițiștii de ordine publică au aplicat la data de 9 aprilie, peste 30 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat dispozițiile Legii nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, în valoare de aproximativ 11.800 de lei.

Articolul precedentŢigări de contrabandă, transportate cu un taxi în Satu Mare
Articolul următorO nouă ediție DOG SHOW Satu Mare 2019