Razie în weekend. Amenzi în valoare de 110.000 de lei, aplicate de polițiștii sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare desfășoară permanent activități atât pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație, cât și pentru asigurarea unui climat de siguranță, fiind prezenți pe raza județului Satu Mare, atât în localități, cât și în afara acestora.
Astfel, în urma activităților desfășurate în perioada 10-12 august, polițiștii au aplicat peste 395 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 110.000 de lei.
În cazul a 27 conducători auto, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Dintre aceștia, 12 conducători auto au depășit viteza maximă legală admisă, circulând cu viteze cuprinse între 101 km/h-127 km/h, pe sectoare de drum cu limita maximă admisă de 50 și 70 km/h.
Polițiștii rutieri au identificat, în trafic, 4 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public, pe treceri de pietoni semnalizate și marcate corespunzător, și 2 conducători auto care au efectuat depășiri neregulamentare.
Totodată, 9 conducători auto au fost depistați conducând autoturisme, după ce au consumat băuturi alcoolice. Tuturor le-au fost reținute permisele de conducere.

Articolul precedentVămile Petea și Urziceni, sufocate în weekend
Articolul următorUn sătmărean, salvat de la înec de pompieri. Un tânăr a murit înecat, iar un altul este căutat și în aceste momente