Protest la Satu Mare: ”Nu uităm 10 august! Nu tolerăm dictatura și abuzul de putere!”

Sătmărenii sunt așteptați să iasă la un nou protest în data de 10 septembrie, începând cu ora 18,00, în Pasajul Pietonal Corneliu Coposu. ”Nu uităm 10 august! Nu tolerăm dictatura și abuzul de putere!” este invitația lansată pe pagina de Facebook a celor de la Sătmarul Civic.

”Poporul roman nu finanteaza si nu tolereaza institutii deturnate de mafioti si folosite abuziv impotriva natiunii! Cerem demisiile imediate ale penalilor Dragnea si Valcov, a guvernului Dancila si a tuturor celor responsabili pentru evenimentele reprobabile si pentru tentativa de genocid din 10 august, Piata Victoriei! Daca nu plecati imediat, incepem greva generala!” este anunțul postat pe pagina de Facebook.
”Democratia atarna de un popor care isi afirma si isi apara suveranitatea! Va incurajam sa participati in solidaritate cu cetatenii din restul tarii si din Diaspora, la manifestatia publica de pe 10 Septembrie. Pasnici dar hotarati sa nu ne lasam tarati in dictatura de niste condamnati penal care sunt dispusi sa dea foc tarii pentru ca ei sa scape de inchisoare. Planificati sa participati, convingeti-va familiile si prietenii si distribuiti evenimentul cunoscutilor! Impreuna aparam democratia si construim un viitor mai bun pentru noi si pentru cei dragi noua!” este îndemnul celor de la Sătmarul Civic.

Articolul precedentRată de promovare dezastruoasă în a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2018
Articolul următorȘefi noi la Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare