Protest azi, la Satu Mare: ”Stop joc, penalilor!”, în Piața 25 Octombrie

Sătmărenii sunt invitați să iasă în stradă azi pentru a participa la un protest prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaților și împotriva corupției și a corupților. Punctul de întâlnire este Piața 25 Octombrie, de la ora 18.00.
Pe pagina evenimentului organizat pe Facebook se cere sătmărenilor să picheteze sediul Prefecturii din Satu Mare. ”Am intrat în etapa finală a bătăliei pentru viitorul României. Avem de ales între un stat de drept și un stat banditesc. Ieșiți în stradă pe 20 iunie în fața fiecărei prefecturi din fiecare județ. Ieșiți și spuneți DA democrației, domniei legii și luptei anticorupție. Cereți demisia Guvernului, cereți demisia lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților, cereți majorității parlamentare să oprească schimbarea codurilor penale. Iar dacă îl suspendă pe Președinte, spuneți-le că ei oricum nu scapă. Spuneți-le că viitorul copiilor noștri și al țării nu trebuie să depindă de interesul penal al unui borfaș.
Gangsterii au capturat România. Au furat la fiecare contract din bani publici, au furat de la Guvern, au furat de la Parlament, au furat de la consiliul județean, au furat de la primărie, ne-au jefuit pe fiecare dintre noi. Iar când au început să ajungă la închisoare, au început să fure instituții și legi. Au transformat codurile penale în codurile penalilor, distrug instituții independente și le pun sub cizmă politică, fură democrația cu totul. România devine Koruptistan, iar democrația se transformă în cleptocrație”, se arată în mesajul postat la descrierea evenimentului de pe Facebook.

Articolul precedentFestivalul vinului. Trei zile de sărbătoare în centrul municipiului Satu Mare
Articolul următorDoi tineri prinși cu droguri asupra lor în municipiul Satu Mare