Prinși în flagrant în timp ce furau un generator din scara unui bloc

Polițiștii au depistat la data de 12 decembrie, patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 – 28 de ani, bănuite că ar fi sustras un generator de curent electric care aparținea unei persoane, din municipiul Satu Mare.
Patrula de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, a depistat ieri, 12 decembrie, în jurul orei 10.10, pe strada Alexiu Berinde, din municipiul Satu Mare, 4 tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, din județele Satu Mare și Maramureș, care aveau asupra lor un generator de curent electric.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că susnumiții în jurul orei 09.50, ar fi sustras respectivul generator din scara unui bloc, care aparținea unei femei, din municipiul Satu Mare.
Cercetările în cauză continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Articolul precedentPrimarul Kereskenyi Gabor dorește atestarea municipiului Satu Mare ca staţiune turistică de interes local și naţional
Articolul următorSportivii anului, premiați de conducerea LPS Satu Mare