Primăria Satu Mare și Direcția de Asistență Socială Satu Mare în parteneriat cu Caritas Dieceza Satu Mare, Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare, Centrul de Servicii Sociale „Acoperământul Maicii Domnului”, Fundația Hans Lindner și Crucea Rosie Satu Mare vin în sprijinul persoanelor vârstnice (peste 65 de ani) care nu au aparținători și au domiciliul sau reședința pe raza municipiului Satu Mare.

În acest sens va funcționa o LINIE VERDE (0748-109-853), începând din data de 17.03.2020 în intervalul orar 8.00-18.00 de luni până joi unde se vor prelua solicitări în vederea sprijinirii efectuării cumpărăturilor săptămânale constând în alimente de strictă necesitate și medicamente pe baza prescripției medicale. Livrarea este GRATUITĂ, iar beneficiarii, persoane domiciliate în municipiul Satu Mare, suportă numai costurile produselor. Solicitantul va semna o declarație pe propria răspundere că nu are aparținători care să îi sprijine.

Telefonul alocat acestui serviciu este 0748-109-853 în intervalul orar 8.00-18.00

IMPORTANT: Dacă nu ați sunat la numărul pus la dispoziție de Primărie nu deschideți ușa la persoane care se oferă să vă facă cumpărăturile!!!

Articolul precedentCoronavirus. Organizația Mondială a Sănătății, mesaj URGENT pentru toate țările
Articolul următorPeste 800 de persoane au intrat prin Vama Petea în ultimele 12 ore